Новини

Новите Samsung Galaxy А получават IP68 защита и дизайна на Galaxy S7

Извитото 3D-стъкло на задния панел на смартфоните от обновената A-серия за 2017-а на Samsung създава силна прилика с миналогодишния флагман Galaxy S7. От него новите апарати наследяват също защитата от прах и влага, а така също USB Type-C порта. У нас новите Galaxy A5 и А3 модели ще бъдат налични в големите търговски вериги в началото на февруари. Покрай традиционно провежданото в началото на годината изложение за потребителска електроника CES стартът на всяка нова година винаги е съпроводен с много продуктови анонси. Това време е избрала и компанията Samsung, за да представи  най-новите си смартфони от серията Galaxy А, които ще бъдат достъпни в Европа (и съответно в България) в два варианта – 5.2-инчовия А5 и 4.7-инчовия А3.

Обновената за 2017-а Galaxy A серия апарати се отличава с метален корпус и 3D стъклен заден панел с извити ръбове, който създава силна и вероятно съзнателно търсена прилика с миналогодишния фирмен флагман Galaxy S7. От него новите апарати наследяват също защитата от прах и влага, удостоверена със сертификат IP68, както и USB Type-C порта. Samsung е осигурила за новите си Galaxy А смартфони и по-дълъг живот на батерията, обзаведена и с Fast Charging функция за бързо зареждане. Функцията Always on Display пък позволява на потребителите да проверяват най-важните известия без да „събуждат“ устройството, спестявайки още време и живот на батерията. Осигурени са също повече вътрешна памет и microSD слот с поддръжка на до 256GB допълнително пространство, благодарение на които потребителите могат да създават и запазват съдържание без никакви притеснения. Според официалната информация от местното подразделение на Samsung, В България новите Galaxy A5 и А3 устройства ще бъдат налични в големите търговски вериги в началото на февруари и ще се предлагат в три стилни цвята, включително Black Sky, Gold Sand, и Peach Cloud. Цени засега от компанията не съобщават, но за сметка на това предоставят подробни спецификации на новите апарати, които са обобщени в таблицата по-долу:

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка Изграждане на мрежи  Изграждане на мрежи

Посещения: 3177
Категория: