Новини

Microsoft представи новия Surface Pro

Surface J Overview 5В зависимост от нуждите, потребителите могат да изберат вариант с до 7мо поколение Intel Core i7 процесор, 16GB RAM и 1TB SSD и Windows 10 Pro. В началото на седмицата Microsoft представи новото поколение на Surface Pro преносимия си компютър. Той беше официално представен по време на събитие в Шанхай и ще се казва само Surface Pro, без прибавянето на цифра за поколението (в случая трябваше д бъде 5). Новият Surface Pro идва с редизайн като за него от компанията са създали над 800 нови части и има 99% запълнена вътрешна площ, което позволява постигането на висока производителност в компактни размери. Това е и най-лекият Surface Pro досега с тегло започващо от 768 г в зависимост от конфигурацията и е с дебелина 8.5 мм. В зависимост от нуждите, потребителите могат да изберат вариант с до 7мо поколение Intel Core i7 процесор, 16GB RAM и 1TB SSD и Windows 10 Pro.

Издръжливостта на батерията е до 13.5 часа, според информация на компанията. Дисплеят е прикрепен чрез панта позволяваща движение на 165 градуса и влизане в “Studio Mode”, който е подходящ за рисуване, писане и скициране в движение. Иначе екранът е с диагонал 12.3“ (2736 x 1824), 267ppi в 3:2 съотношение. Без да са включени в комплекта, Surface Pro е съвместим с новите Surface Pen и Surface Dial в зависимост от нуждите на потребителя. С новия преносим компютър, Microsoft пуска и нови Signature Type Covers. Те са с Alcantara покритие и предлагат 1.3 мм движение на клавишите. Те ще са налични в три цветови разновидности - Platinum, Burgundy и Cobalt Blue. Новият Surface Pro вече може да бъде заявен предварително, а доставките започват от 15 юни с цени от $799 за модела с Intel Core m3, 128GB SSD и 4GB RAM.

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка  Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

Посещения: 4751
Категория: