Новини

Фотосесия на Samsung Galaxy S8 Plus с качествени снимки (и видео)

Samsung Galaxy S8 Plus 1Малко преди официалния дебют на новите смартфон флагмани на Samsung информационните онлайн утечки продължават със серия качествени снимки на интерфейса на Samsung Galaxy S8 Plus и видео, в което същият апарат се сравнява с други смартфони. Вижте ги по-долу. Буквално броени часове остават до почакваната с интерес от широката публика официална презентация на новия флагмански смартфон Samsung Galaxy S8 и неговата модификация Galaxy S8 Plus, но информационните утечки за тях продължават да се появяват в Мрежата с незатихваща интензивност. Сред най-пресните от тях са две публикация в онлайн ресурса GSMArena, благодарение на които имаме възможност да се запознаем с няколко качествени снимки на втория от споменатите апарати (от които по-долу публикуваме само няколко) и нов видео клип, сравняващ реално Galaxy S8 устройство с други такива от същия клас. Според източника, снимките на смартфона Samsung Galaxy S8 Plus идват от Мексико, което обяснява и избора на език за потребителския интерфейс.

На фотографиите може да се разгледа както самият апарат, така и неговия нов интерфейс Grace UX. Той съдържа три екранни бутона, тъй като новият смартфон няма хардуерен Home бутон и сензорни такива отстани. Прочетете още: Новият дизайн на Samsung Galaxy S8 лъсна и на „живи“ снимки и видео. На една от снимките се вижда разделът Advanced Features от менюто, в което присъстват функции Smart Stay, Game manager, Antispam, Multi Window, както и опциите за оптимизация на работата с една ръка.  Друг пункт от менюто пък показва възможност за избор на резолюция за потребителския интерфейс – достъпни са три опции: 2960×1440, 2220×1080 и 1480×720 точки. И трите свидетслтсват за съотношение на страните на екрана от 18,5:9. Показан е също интерфейсът на камерата. Предполага се, че основаната камера е с 12-мегапикселов сензор, а лицевата – с 8-мегапикселов. Не става ясно дали фронталната камера има система за автоматично фокусиране, макар че по-рано имаше такива слухове. В новото видео клипче пък макет на Galaxy S8 Plus се сравнява с други популярни смартфони. От него става ясно, че ширината на този модел на Samsung е съпоставима с тази на iPhone 7 Plus, въпреки, че апаратът на корейците е с малко по-голям (с 0,7 инча) диагонал на екрана. За тоа допринасят безрамковият дизайн на апарата и гореспоменатата непривично съотношение на страните на дисплея.

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка  Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

Посещения: 4695
Категория: