Новини

Днес започват продажбите на смартфон флагмана Huawei P10 у нас

Предварителните продажби на смартфона Huawei P10 в периода 15-27 март дават възможност на потребителите да получат и пакет луксозни аксесоари като бонус, информират от българското представителство на производителя. Даденото при анонса на новите смартфон флагмани Huawei P10 и Huawei P10 Plus обещание за начало на продажбите през март е на път да се сбъдне. Наистина, до началото на доставките все още остават няколко дни, но от българското представителство на китайския производител информират, че от днес, 15 март, започват предварителна продажба в България на новия флагмански модел P10. Според официалната информация, предварителните поръчки ще се приемат до 27 март в мрежата на трите големи мобилни оператора и веригата магазини Технополис, а закупилите своя нов Huawei P10 в периода между 15 и 27 март ще получават и подарък от луксозни аксесоари, включващ външна батерия, USB кабел с адаптер Type-C, зарядно за кола и селфи-стик с триножник.

Разбира се, спецификациите и основните характеристики на смартфона Huawei P10 вече са добре известни и достъпни за преглед на официалната уеб страница на модела, но все пак ще припомним накратко най-важните от тях. А акцентът е най-вече върху значителните фотографски възможности на апарата, който идва с нова двойна основна камера от Leica (20-мегапикселов монохромен сензор и 12-мегапикселов RGB сензор), както и с предна 8-мегапикселова Leica камера за качествени селфи снимки.  На разположение са също прецизна 3D технология за разпознаване на лица, 5,1-инчов дисплей със защитно стъкло Corning Gorilla 5, сензор за пръстови отпечатъци (вече в предната част на телефона), мощен процесор Kirin 960, най-новата версия на интерфейса EMUI 5.1., както и голяма 3200 mAh батерия, поддържаща SuperCharge технологията за супер бързо зареждане. Моделът ще се предлага у нас в цветовете Mystic Silver (мистично сребрист), Graphite Black (черен графит), Prestige Gold (престижно златист) и Dazzling Blue (Заслепяващо син). Подробности относно начините за закупуване и получаване на новия модел, както и на подаръка, ще бъдат налични в сайтовете на партньорите на компанията, както и на официалния локализиран сайт на Huawei.

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка  Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

Посещения: 4802
Категория: