Новини

Готов е Galaxy Xcover 4 – новият смартфон „за екстремисти“ на Samsung

Xcover 4 3Студ, жега, потапяне под вода, вибрации, удари, излагане на пряка слънчева светлина, влажност, солена вода и всевъзможни други неблагоприятни климатични условия не плашат новия Samsung Galaxy Xcover 4. Очакваме го през април на цена от цена от €259. За една определена група потребители е важно смартфонът им да е преди всичко здрав ...ама наистина много здрав ... а ако може и да е с достатъчно модерни характеристики, за да върши всичко, което се очаква от един съвременен смартфон, значи е идеален за употреба навсякъде и в почти всякакви условия. Точно това е идеята, която стои зад заздравените смартфони от линията Xcover на компанията Samsung, а поводът да се сетим за нея е официалното съобщение за новия модел - Galaxy Xcover 4. Както може да се очаква, въпросният нов апарат се отличава с висока степен на защита от негативни външни въздействия - телефонът има сертификат, че покрива изискванията на стандартите IP68 и MIL-STD 810G.

Преведено на нормален човешки език, това означава, че Samsung Galaxy Xcover 4 издържа на висока степен на запрашаване и съхранява работоспособността си дори след потапяне и престой под вода на дълбочина до 1,5 м. Освен това устройството издържа също на въздействието на екстремни температури, вибрации, удари, излагане на пряка слънчева светлина, влажност, солена вода и всевъзможни други неблагоприятни климатични условия. По отношение на техническите характеристики, новият защитен модел също предлага нелоша комбинация от хардуер. Тя включва 4,99-инчов екран с HD резолюция, процесор Exynos 7570, 2 GB RAM, 16GB вградена памет за съхранение и слот за карти-памет. Основната камера е с 13-мегапикселов сензор, а лицевата – с 5Mpix сензор. Капацитетът на батерията е 2800 mAh, а теглото на смартфона – 172 гр. Според наличната информация, новият смартфон „за екстремисти“ Samsung Galaxy Xcover 4 ще излезе на пазара в Европа през април на ориентировъчна крайна цена от €259.

 

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка  Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

Посещения: 4766
Категория: